Haber

Samsun AK Parti Milletvekilleri görevlerini aldı

Samsun 28. Dönem AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu vekilliklerini aldı.

Samsun Adliyesi İsa Fidan Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu tarafından Samsun’u 28. Dönemde temsil edecek AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya sertifikaları teslim edildi. yetkililer. Törene çok sayıda partili katılırken, vekaletlerini alan milletvekilleri de teşekkür ederek sevinçlerini dile getirdiler. Samsun’dan milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş törene katılmadı.

Manda Töreni’nin ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Milletimiz her zaman olduğu gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında illerimizi milletvekillerimizle temsil etme görevini bize vermiştir. 323 milletvekilimiz AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na çok saygılar sunuyorum.Sadece bize oy verenlerin değil millet olarak hepimizin seçim sürecini anlattık.Şimdi yeni bir süreç başladı. ‘Türkiye Yüzyılı’ diyoruz. Ülkemizin kalkınma hamlelerini her alanda sürdürecek ve başarıya ulaşacağı ortak geleceğimiz olarak tanımladık.

Manda Törenine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da katıldı. – SAMSUN

balaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yenikent Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu