Haber

Reklam afişlerinde göbeği ve göğsü boyayla kaplı olan Berrak Tüzünataç çirkin saldırıya tepki göstermedi!

Berrak Tüzünataç’ın bir markayla iş birliği için verdiği pozların karın ve göğüs kısmı Üsküdar’daki reklam afişlerinde beyaz boya ile kaplandı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan olaya Berrak Tüzünataç da sessiz kalmadı, isyan etti! Ayrıntılar?

Hatırlarsanız Berrak Tüzünataç bir markayla yaptığı iş birliği için kendi koleksiyonunu tasarlamış ve koleksiyonun modelliğini kendisi yapmıştı.

Ne yazık ki birkaç gün önce Üsküdar’daki reklam afişlerinde Berrak Tüzünataç’ın karnının ve göğsünün beyaz boya ile kaplandığı fark edilmişti.

Nitekim Tüzünataç’ın saf güzelliğini ön plana çıkaran reklam afişlerine yapılan bu saygısızlık sosyal medyada da büyük tepki topladı.

Reklam afişlerine yapılan saygısızlığa ve bu akıl almaz olaya bugün Berrak Tüzünataç’tan tepki geldi ?

Berrak Tüzünataç’a “Yıllardır bu konu hakkında her türlü saçmalığa maruz kalan ve bir şekilde hepsine cevap vermeye çalışan bir kadın olarak gerçekten çok sıkıldım. Yeter artık!” İsyanınıza gelen yorumlarla sizleri baş başa bırakıyoruz…

Biz hep yeto diyoruz.

Diğer ikisi kim? ?

Gerçekten bu kadar.

Ah keşke her şey bu kadar saf olsa…

Sadece kötü eleştirilerle yetinip çok alışık olduğumuz biri yorum yaptığında,

Berrak Tüzünataç da sessiz kalmamayı tercih ederek şu şekilde yanıt verdi ?

Seçime 9 gün kaldı latife maka.

?

Haydi yorumlar!

haber-basciftlik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yenikent Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu