Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik levha ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Çağlayan-Gemlik Serbest Bölge kavşakları 1-7. İstanbul istikametindeki sağ şerit trafiğe kapatılarak diğer şeritlerden ulaşım sağlanmaktadır.

İzmit-Yalova yolu 29-30. Kilometrelerce (Başiskele Okullar Bölgesi) yaya üst geçidi imalat çalışması nedeniyle sürücülerin trafik levhalarına ve işaretleyicilere dikkat etmesi önemli.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-32. kilometre, muhtelif bölümlerde üretim, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, nakliye gözetim altında gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam-Ankara yolu 39-41. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle her iki yön de trafiğe kapatılıyor ve ulaşım servis yolları üzerinden yapılıyor.

Lapseki-Çanakkale-Ezine yolunun 2-3. Çanakkale 18 Mart Düzli Kavşağı imalat çalışmaları nedeniyle kavşak dalları trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlardan devam ediyor.

Çorum-Ankara yolu İskilip-Osmancık kavşağında yapılan imalat çalışmaları nedeniyle kontrollü taşımaya izin veriliyor.

Zonguldak-Bartın il sınırı-Bartın-Kurucaşile yolunun 29-35. Kilometresindeki üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü ulaşım sağlanmaktadır.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11. ve 22-25. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak yapılıyor.

Trabzon-Maçka-Gümüşhane yolunun 37-39. Kilometresindeki üretim çalışması nedeniyle servis yolundan denetimli olarak ulaşım devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. Kilometrelerce yaya alt geçidi üretilmesi nedeniyle sürücüler trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmek zorunda kalıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yenikent Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu