Haber

Dikkat çeken itiraflarda bulunan Volkan Demirel bundan sonraki hedeflerini açıkladı

Fenerbahçe’de uzun yıllar kaptanlık yapan Hatayspor’un hocası Volkan Demirel, Fanatik’e röportaj verdi. Birçok konuda iddiaları açıklamalar yapan Demirel, hedeflerinden bahsetti.

İşte Volkan Demirel’in açıklamalarından satır başları:

“FENERBAHÇE’DE KALABİLİRDİM”

“Hayatta kararlar alırken kimi riskleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Risk nedir, risk bakıldığında evet Fenerbahçe’de devam eden bir meslek, sonrasında antrenörlük. Orada tahminen hayatına devam edebilirsin. Ben o denli bakmıyorum, her vakit omuzlarıma yük alıp onları taşımayı çok severim, onları taşımak bana çok büyük gurur ve onur verir. Karagümrük kadrosuna gittiğimizde düşme sınırıyla yakın uzaklık vardı, düşme sınırının 4 puan üzerinde aldık, kendi ismimize çok yeterli şeyler yaptığımızı düşünüyorum imkanlarımız doğrultusunda.

“BASKETBOL TOPU GİBİ SEKMEM”

Benim her vakit gayem var. Mesela Hatay benim için bir amaçtı, Karagümrük bir amaçtı. Hatay’dan sonra bir hedefim var, Hatay’dan sonrasının sonrası da gayem var. Maksat bitmez. Bir yere geldikten sonra şayet orayı kâfi görürseniz, orada basketbol topu üzere sekerseniz. Bir yere geldikten sonra öbür bir gaye koyarsanız tırmanmaya başlarsınız. Herkesin bir gayesi var. Benim de amacım Fenerbahçe, Ulusal Ekip . Yurt dışında düzgün bir ekipte ülkemi temsil etmek.

“EN BAŞINDA EMRE GELİYOR”

Emre Belözoğlu ile ikinci defa rakip olduk. Çok güzel tanıdığım bir insan, bir arada de çalıştık, saha içinde ne yapacağını biliyorum, saha dışında nasıl davrandığını biliyorum. Maçtan sonra da söyledim esasen ona ‘ben seni biliyorum’ dedim. Gireniyle çıkanıyla her mevkide âlâ bir grubu var. 6 numaralı konumda 6 tane oyuncusu var, 8 numaralı konumda 8 oyuncusu var. Mevkisine nazaran oyuncu sayısı da var. Espri natürel. Biz 20 yıllık arkadaşız, çok âlâ tanıdığım bir insan çok da seviyorum. Türkiye’nin çok başarılı bir teknik yönetici profili çıkarmaya muhtaçlığı olduğu devirlerde; bence Emre hoca bunların en başında gelenlerden bir tanesi.

“ALTAY NEDEN ELEŞTİRİLİYOR?”

Altay eleştiriliyor neden eleştiriliyor ben de anlamıyorum. Ben de eleştirildim vaktinde. Bana bir kez jöle kutularıyla tesisi basmalar bile oldu. Altay şu an en düzgün 2-3 kaleciden biri. Ben onun yaşında kaleye daha yeni yeni geçiyordum. Baktığınız vakit Altay’ın 100- 150’ye yakın maçı var. Bu çocuk Fenerbahçe’nin değeridir, kötü gol de yiyecek. Bunlar futbolda var. Yuhalamayla, ıslıklamayla hiçbir futbolcu ileri gitmez. En kral futbolcu bile geriye gider. Çok iyi Fenerbahçeli’dir, çok da âlâ çocuktur. Altay Fenerbahçe’nin çok büyük bir değeridir.

“FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞUN FAVORİSİ”

Jesus’u değerlendirmem çok saçma olur, zira kendini kanıtlamış, kendi mesleğine buraya geldikten sonra o manzarasıyla, Fenerbahçe’nin konumuyla, şu anki durumuyla zaten her şeyi gösteriyor size. Sonuç almasaydı da ben bunu söyleyecektim. Bir teknik adam geçmişte iyiyse gelip hemen başarılı olacak diye bir şey söz konusu değil. Bazen tutmayabilir havasını, suyunu, ülkeyi sevmez, çalışma ortamını beğenmez ama bu seneki Jesus’lu Fenerbahçe hem takım yapısıyla taraftarıyla her manada çok güzel görünüyor. Dönem sonunda keyifli sona ulaşacaklar üzere duruyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yenikent Evden Eve Nakliyat
Klima Bakımı ,Klima Tamiri ,Klima Montajı ,Yetkili Klima Servisi konusunda size en yakın , hızlı ve kusursuz müşteri hizmeti uygun fiyatla sunuyoruz.
Başa dön tuşu