Yaşam

Bu Cihana Sığdıramam izle 35.Bölüm Bu Cihana Sığdıramam Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’nin nefes kesen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dün akşam 35. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan’ın paylaştığı aksiyon-dram dizisinde Cezayir, Kaşıkçı’nın kim olduğunu sonunda öğrendi. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Ben Bu Cihana Sığmadım son bölüm tek parça full izleme ekranı…

Ben Bu Dünyaya Sığamam son bölümde; Cezayir ve Dumrul varillerinin uçları birbirine bakıyor.

Dumrul fırsat bulsa da Cezayir’i vurmazdı. Cezayir bunu neden yaptığını sorduğunda aldığı cevap karşısında çılgına dönüyor.

Dumrul ve Tatavlalı’dan bir an önce kurtulmak isteyen Cezayir’in yeni bir planı vardır. Bu sırada Dumrul, Tatavlalı’ya onu yanına alması için bir teklifte bulunur.

Tatavlalı, Dumrul’un verdiği görevi başarıyla yerine getirirse, yıllardır hayalini kurduğu özgürlüğe nihayet kavuşacaktır.

Dumrul’un yaptıklarını öğrenen Firuze bu duruma çok üzülür.

Fazla gerilimle baş etmekte zorlanan Firuze’nin kararı herkesi etkileyecektir. Çocuklarının hayatının tehlikede olduğunu düşünen Firuze, yeni kararını hayata geçirmek için harekete geçer. Bu kararında yanında sürpriz bir isim var.

Yıllardır içinde sakladığı bir hayali olan Leyla, bu durumu Cezayir’le paylaşır.

Yaşadıkları büyük karamsarlığa rağmen yanından ayrılmayan Leyla’nın hayali artık Cezayir’e bir emirdir.

Ben Bu Dünyaya Sığamıyorum Önceki Bölümde Neler Oldu?

Leyla, Suna’nın Dumrul’un elinden kurtulamayacağını anlayınca tekrar Dumrul’un emirlerine uymaya başlar. Dumrul, Leyla’nın zaafını kızı için kullanarak Leyla’dan istediğini alır.

Firuze, Dumrul’un döndüğünü öğrenir ve Dumrul’un isteği üzerine Cezayir’den gizlice buluşurlar. Dumrul, Leyla’yı hayatlarından çıkarmak için Firuze’ye yeni bir hayat planı sunar.

Tatavlalı, Mişon’un parasının peşine düşer. Cezayir, Tatavlalı’ya parayı Mison aracılığıyla vereceğini söyler. Cezayir’in Tatavlalı ile ilgili planı oburdur.

Cezayir ve Dumrul, Leyla’yı Dumrul’un oyunlarından kurtarmak için buluşur. Dumrul fırsat buldukça Cezayir’i öldürmez. Cezayir bu durumu sorgulayınca Dumrul’un cevabı Cezayir’i şaşırtır.

Dumrul, Leyla’dan ne istiyor? Firuze, Dumrul’un tarafına geçecek mi? Parasının peşinde olan Tatavlalı’nın karşılaştığı sürpriz ne? Cezayir Dumrul’dan ne öğrenecek?

Sığamıyorum Bu Dünyaya 35.Bölüm İzle Ekranı

BU KANALIMA SIĞAMIYORUM SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

sulakyurt-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu